A Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) és a Vendéglátó és Turisztikai Szakszervezet (VISZ) nevében szeretettel meghívjuk Önt

„A minőség választása a közétkeztetésben”
című szakmai konferenciára.

Időpont: 2019. október 31. 10 óra
Helyszín: Hotel Hungaria City Center (1074 Budapest, Rákóczi út 90.)

A közbeszerzésekben a minőségi szempontok erőteljesebb érvényesítése minden résztvevő fél érdeke. Ehhez a közétkeztetési ágazat Európai szintű Szociális Párbeszéd Bizottsága munkavállalói (EFFAT) és munkaadói oldalának (FoodService Europe) együttműködésével elkészült a minőségvezérelt közétkeztetés megvalósítását gyakorlati példákkal segítő ajánlás, amit szeretnénk elterjeszteni a gyakorlatban. Szakmai fórumunkon, melynek fővédnöke Rétvári Bence miniszterhelyettesi feladatokat ellátó államtitkár, az útmutató ismertetése mellett egy közbeszerzési szakértő és az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés egészségügyi Intézet (OGYÉI) képviselője is felszólal. A tervezett program ide kattintva olvasható.

Az esemény a  szakmai sajtó munkatársai számára nyilvános, térítésmentes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékukat a VIMOSZ titkárságán, az info@vimosz.org e-mail-címen szíveskedjenek jelezni 2019. október 22-ig.