Az MVI-vel és az Edutus Egyetemmel közös GINOP-projekt középpontjában a munka és magánélet egyensúlyának megteremtését célzó komplex foglalkoztatási programok állnak, ezen belül is az atipikus foglalkoztatás alkalmazásának bővítése a szektorban.

A projekt keretében egy kérdőíves felmérés segítségével szeretnénk megismerni a szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás ágazatok munkaerőpiacát, különös tekintettel az atipikus foglalkoztatás aktuális helyzetére, valamint feltérképezni munkaadói és munkavállalói oldalról az ezzel kapcsolatos gyakorlati tapasztalatokat és fejlesztési lehetőségeket. Ehhez készítettünk egy munkaadói és egy munkavállalói kérdőívet, amelyek kitöltésében kérnénk az olvasóink segítségét.

Munkaadói kérdőív

Munkavállalói kérdőív

A munkaadói kérdőívhez tartozik egy adatkérő Excel táblázat is, amely az elmúlt két évre vonatkozó munkaerőpiaci adatok megismerését célozza meg. Köszönettel vennénk, ha olvasóinknak lehetőségük nyílna az Excel táblázat kitöltésére is. A link megnyitását követően olvashatóak a további iránymutatások.

Excel táblázat

A felmérés eredményeinek ismeretében módszertani javaslat készíthető az ágazat munkaerőpiaci problémáinak megoldása érdekében.

A munkaadói kérdőív kitöltése kb. 15 percet, a munkavállalói kérdőív pedig kb. 10 percet vesz igénybe.

A kitöltés határideje: október 15.

A segítségüket előre is nagyon szépen köszönjük!