GINOP-5.3.4-2016-2017-00029 munkavédelmi pályázat

Az 1993. évi XCIII. törvény 2016. július 8-tól hatályos módosításának kapcsán szükségessé vált az ágazati munkavédelmi anyagok aktualizálása, illetve kötelező lett a 20 főnél több munkavállalót foglalkoztató cégeknél a munkavédelmi képviselő választás.
Szövetségünk a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségével (MGYOSZ) és a Vendéglátó és Turisztikai Szakszervezettel (VISZ) konzorciumban 2017-2018-ban sikeresen valósította meg az ennek kapcsán kiírt „A munkahelyi egészség és biztonság fejlesztése a szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás ágazatban” elnevezésű pályázatot, amely az ágazat számára ingyenesen tette lehetővé a változtatások beillesztését.
A forrásból a turisztikai ágazat specialitásait figyelembe vevő, aktualizált tájékoztató kiadványokat és segédeszközöket (mintalapok, plakátok, videók) készítettünk a munkaadóknak és a munkavállalóknak. Emellett munkavédelmi képviselő képzéseket tartottunk, valamint országszerte tájékoztató rendezvényeket szerveztünk. Az egész projektet egy átfogó felmérés alapozta meg a munkahelyi egészségről és biztonságról.
Az anyagokat főként az ágazat kis- és középvállalati vezetői, de a nagy vállalatok felelősei is felhasználhatják mindennapi munkájuk során.

Az elkészült összes eszköz a projekt weboldalán található meg: biztonsagosvendeglatas.hu

GINOP-5.3.4-16 pályázat közbeszerzési szerződései

GINOP-5.3.4-16 pályázat közbeszerzésének eredménye